End of the world...
04 November 2006 | Argentinië, Ushuaia
Vanuit Trewlew naar Vuurland. Bij Trewlew eerst de walvissen bekeken. Dit was heel mooi. Ze zwommen tegen de boot aan. Veel foto´s kunnen maken, echt heel mooi.
Eind van de middag ook nog orca´s gezien, deze waren op jacht. We hebben hier 2 hele mooie dagen gehad.
Aangekomen in Ushuaia, de landing was heel spannend. Op een heel klein eilandje!!
Het had net gesneeuwd, temp -1. In de zomer is het hier max. 10 graden. We treffen het want vandaag is het wel 14 graden.
Gisteren nog een boottoch gemaakt door het Beagle kanaal. Je kunt de Andes zien en een stukje van Chilië.
Vanmiddag vliegen we naar El Calafate, hier gaan we de Morreno Gletscher bekijken.
Ook nog wezen stappen, lekker eten, we vermaken ons prima.
Veronica en Annemiek
04 November 2006 - 13:53
Fabienne:
Spannend, hoor. Het lijkt me ontzettend leuk daar.
Ik heb zoals je weet, je zus op bezoek gehad...was ook erg leuk.
Groetjes
De Canariepieten -
04 November 2006 - 16:49
Paula:
Hoi Meiden,
Heel veel plezier,ook ik ga 26 november, saai hoor, naar Gran Canaria, tot 10 december. 11 november 4 mensen van Zaltbommel doen mee aan een examen bij Roy Roland nl Fedor Geschiktheid puin, Marjolein en Edwin puin A en Frans wedstrijd puin B
Zo je ben weer op de hoogte
04 November 2006 - 21:44
Nancy:
Hoi Veronica,
Echt goed dat je de stap hebt genomen om weg te gaan! Als ik lees wat je daar allemaal doet/ziet/meemaakt echt fantastisch!!!
Zo te lezen geniet je er ook echt van.
X Alex en Nancy -
05 November 2006 - 10:40
Jeanne Delien:
Hallo,
Wat leuk om jullie verhalen eens te lezen, dit gaat wat makkelijker dan via de telefoon he!
Veel plezier nog de rest van de tijd daar in Argentinie en tot snel!
Groetjes van mij en de rest van de Familie.
Jeanne -
05 November 2006 - 10:51
Jeanne Delien:
Hallo,
Veel plezier nog de rest van de tijd daar in Argentinie en tot snel!
Groetjes van mij en de rest van de Familie.
Jeanne -
05 November 2006 - 12:38
Pa En Willeke:
hoi veroon en annemiek,klinkt leuk allemaal en best wel spannend.we hopen dat jullie het naar je zin hebben maar zo te lezen wel.have fun en doe voorzichtig.kus pa en willeke. -
05 November 2006 - 14:58
Brian:
Ik volg je avonturen met spanning! -
13 November 2006 - 08:39
Miranda:
Hoi veroontje,
Wat maak je toch veel mooie dingen mee het ziet er allemaal heerlijk uit ik ben wel een beetje jaloers hoor.
En zou graag met je mee willen maar helaas.
Veel hug's en dikke kussen
Miertje and famely