Puintrainin in Wenen - Reisverslag uit Erlach, Oostenrijk van vroni - WaarBenJij.nu Puintrainin in Wenen - Reisverslag uit Erlach, Oostenrijk van vroni - WaarBenJij.nu

Puintrainin in Wenen

Blijf op de hoogte en volg

11 Februari 2007 | Oostenrijk, Erlach

Afegelopen zaterdag hebben we midden in Wenen puin getraind. Het was er erg stoffig!!!
Voor mij de 1e keer in Oostenrijk trainen in het puin. Voor Indy dus alweer een poostje geleden. Het is heel goed gegaan, ze heeft beide slachtoffers gevonden.
En nog steeds eens sterke verwijzing.

Over 2 weken gaan we naar de lawine cursus!! Ben benieuwd of er sneeuw genoeg is.
De baan als skileraar is niet doorgegaan, vanwege de zware storm is de curus afgezegd.
Bovendien werk ik nu als schoonmaakster in Erlach, weer een ervaring rijker!!
Dat heeft mij doen besluiten, dat het in NL makkelijker werk vinden is. Bovendien zijn vrienden en familie dichterbij. Dus kom ik terug naar NL. 22 April hoop ik weer in Culemborg te zijn.
Groetjes Veronica

• 12 Februari 2007 - 11:56

Annemiek:

Hee Veronica,
    Was wel weer leuk hé om in puin te trainen zo zie je maar weer ook dat verleerd Indy niet. Ik vind het jammer voor je dat het in Oostenrijk niet gelukt is met een baan, maar voor mij vind ik het weer harstikke tof dat je weer naar Nederland komt.
    een knuffel voor jullie twee.
    Liefs Annemiek

• 19 Februari 2007 - 19:17

Miranda:

het ziet er best wel eng uit als je zo kijkt er zal maar zo'n balk op je hoofd komen, maar indy is een echte held op vier (voeten) die vermaakt zich hier wel, lekker snuffelen en nog een beloning krijgen ook als je iets hebt gevonden.
    Ook ik vindt het jammer dat het je tegen is gevallen om werk te vinden enz. al moest je inderdaad schoonmaken wat je vertelde.
    Wel ben ik héééééél blij dat je terug komt dan kan ik je weer in het echie een dikke knuffel geven i.p.v via de (cam)
    Tot gauw en X miertje