Zondag toerskiën in Schneeberg..
16 Februari 2007 | Oostenrijk, Erlach
Ik voel mij weer een beginner. In de verhuur worden geen carve-ski's verhuurd, omdat er zo weinig sneeuw ligt. Dus ik heb een paar echt oude latten gekregen. De schoenen zijn iets te ruim maar met andere sokken moet het passen.
Zondag gaan we vanuit Schneeberg, eerst met de stoeltjeslift omhoog, dit scheelt een halfuur klimmen!! Daarna is het nog maar 2,5 uur lopen op skischoenen de berg op. hahahahaa. Een nieuwe uitdaging dat zeker.
Boven een lekkere hap in leuke hut, dacht het niet. Deze hutten zijn in de winter dicht, aangezien er zo weinig mensen komen.
Dus hapjes mee in de rugzak.
Katzi is een zeer ervaren ski-führer, en heeft lawinepiepers bij zich! Er kan mij dus niets passeren, op spierpijn na dan.
Fototoestel neem ik mee, maandag hoop ik ze op de site te kunnen zetten.
Qua weer treffen we het niet, het is maar 2000 meter hoog. Maar hetzelfde weer als op een 3000 meter, veel wind!!
Schiheil, tot maandag,
Veronica
16 Februari 2007 - 18:33
Annemiek:
Hee Veronica,
Dus het gaat eindelijk gebeuren waar je nu heel de winter al op wacht, ik ben zeer benieuwd hoe deze nieuwe ervaring je gaat bevallen en of het voor herhaling vatbaar is. Ik wens je heel veel plezier en goed uit kijken hé.
Knuffel voor jullie beiden
Annemiek -
17 Februari 2007 - 08:51
Brian:
Haha! Volgens mij is dat nou het echte Oostenrijk!
Daar wordt je hard van.
Veel plezier! -
17 Februari 2007 - 11:18
Marjon:
Elke uitdaging staat weer leuk op je levens-CV....
Genieten hoor!! Pas goed op jezelf en de ander :-)
kussssssssss
Marjon -
17 Februari 2007 - 11:18
Marjon:
Elke uitdaging staat weer leuk op je levens-CV....
Genieten hoor!! Pas goed op jezelf en de ander :-)
kussssssssss
Marjon